Blog

Diy kaartjes herfst

diy-kaartjes-herfst-1-1Herfst inspiratie

Ja ook voor de herfst heb ik weer enkele kaartjes gemaakt. Want hoewel ik niet houd van het koudere weer en van de regen vind ik de herfst toch altijd prachtig. De mooie verkleuringen van de bomen, de pompoenen, gezelligheid in huis ik ben er fan van. En dat zorgt natuurlijk ook weer voor nieuwe inspiratie voor nieuwe kaartjes. diy-kaartjes-herfst

Little Pumpkin

Als het goed is komt dit design je wel bekend voor. Deze vind je namelijk ook terug in het design van mijn site voor dit seizoen. En zeg nou eerlijk wat doet nou meer aan herfst denken dan een pompoen. diy-kaartjes-herfst-1-1

Rood met witte stippen

En dan het tweede kaartje, een kaartje waar ik zelf niet helemaal tevreden over ben. Ik wou deze kaart ook heel erg graag overdoen maar ben daar niet meer aan toe gekomen. Wel is het echt super leuk om deze paddenstoelen te tekenen. Misschien binnenkort toch nog maar eens proberen.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account