Blog

DIY kralenketting maken

kralenketting-maken-1-1

Verplicht item van de handlettering swap

Buttydaantje en thediylife organiseren deze weken een handlettering swap.  Ook ik doe hier aan mee. Voor deze swap moet je enkele verplichte items toevoegen aan je pakketje. Een van deze items is een kralenketting. En dus ging ik aan de slag om deze te maken. kralenketting-maken

Super simpel, niet minder leuk

Eigenlijk is deze dit heel erg simpel. Je knoopt een stukje touw of wol aan een klemmetje en voegt hier (houten) kralen aan toe. Wanneer je dit hebt gedaan maak je aan de bovenkant een lusje en kan je je kralenhanger ergens op gaan hangen. Zoals je ziet maakte ik meteen twee kralen hangers. Super leuk met een kaartje om ergens op te hangen.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account