Blog

DIY Marble print en kaartjes

http://www.youtube.com/watch?v=r_N_UIEBccA

Ik maakte weer een nieuwe video, dit keer eentje waarin ik laat zien hoe je deze super leuke marble prints en kaartjes maakt. Een super leuke diy die je zeker eens moet uitproberen

!https://www.youtube.com/watch?v=r_N_UIEBccA

Creatief bezig zijn

Met deze diy kan je eigenlijk alle kanten op. Zo kan je het gebruiken als decoatie in je kamer maar kan je er ook verder mee knutselen. Zo zou het denk ik ook erg leuk zijn om het te gebruiken in een snail mail of kan je het gebruiken voor het pimpen van je schoolspullen.diy-marble-print-2

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account