Blog

Diy pakketje kerstbal Action

kerstbal-1-2

Leuke diy setjes Action

Op mijn blog heb je al meerdere artikelen voorbij zien komen met leuke diy kerst setjes van de Action. Ook vandaag heb ik weer een setje om aan jullie te laten zien, namelijk dit kerstballen diy setje. Een setje waarmee je een simpele leuke kerstbal kan maken.kerstbal-1-1

Simpel en makkelijk setje

Het is een erg makkelijk setje waar je verder niets bij nodig hebt. In het setje zitten overigens meerdere figuurtjes die je kan gebruiken op de kerstbal van binnen nog verder te versieren. Zelf heb ik het redelijk neutraal gehouden. kerstbal-1-2

Leuk als cadeau verpakking

Dit is dus de kerstbal die je kan maken met het setje. Wat ik super leuk vind is dat je de kerstbal heel erg leuk zou kunnen vullen met een klein cadeautje voor kerst. De kerstbal bestaat namelijk uit twee delen met in het midden een plaatje dat je kan versieren. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een nagellak (of anderer cadeautje) hierin te verpakken.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account