Blog

Diy panda agenda

DIY panda agenda 1.3

Laatste back to school diy

Vandaag het laatste back to school artikel van dit jaar. En ook dit keer weer een agenda. toch is deze agenda iets anders dan mijn vorige agenda’s. Bij deze agenda heb ik namelijk niet zelf een design getekend maar gebruik gemaakt van de leuke Xenos servetten.

Shoplog Wibra, xenos en Kruidvat 1.1Wat heb je nodig

Wat je moet doen is eigenlijk heel erg simpel en het enige wat je nodig hebt zijn servetten, een schaar en wat modpodge (of creapodge zoals Action het noemt).  DIY panda agenda

Stap 1, uitknippen

Als eerste moet je het boverste laagje van je servet (die met het design erop) uitknippen.

DIY panda agenda 1.1

Stap 2, vastplakken

Vervolgens plak je deze vast met een beetje mod/crea podge.DIY panda agenda 1.2

Stap 3, beschermen

Wanneer dit is opgedroogd breng je als bescherming nog een laagje mod/crea podge aan over de hele voorkant. En je agenda is klaar.DIY panda agenda 1.3

Resultaat

En wat je overhoud is een super leuke en simpel te maken agenda. Wist je dat je dezelfde techniek ook op andere onderwerpen kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het leuk versieren van een (cadeau)doosje.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account