Blog

Diy pokemon agenda- Back to school

Win Agenda 2DIY Pokemon agenda

Al een tijdje had ik dit idee in mijn hoofd. Een Pokemon agenda die makkelijk te maken is maar er wel super leuk en vrolijk uitziet. Kijk mee hoe ik deze agenda hab gemaakt.

http://www.youtube.com/watch?v=kvbLGjyZscw

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account