Blog

Diy valentijnskaartje

valentijnskaartje 1.6Een kaartje voor..

Vandaag deel ik met jullie hoe je een leuke, orginele en snelle valentijnskaart kan maken. Een ideaal kaartje om te maken voor als je op het laatste moment toch nog een kleinigheidje wilt geven.

valentijnskaartje 1.6Interactief kaartje

Op het eerste oog is het kaartje misschien een beetje saai. Maar als je de luikjes opent komt er een persoonlijke boodschap vrij. Een interactief kaartje die makkelijk te maken is en waar je ook niet heel erg veel voor nodig hebt. valentijnskaartje 1.7

Wat heb je nodig;

  • Vrolijk gekleurd karton (Action)
  • Schaar
  • Basiskaart (Action)
  • Stempels/pen (Hema)
  • Inkt (Scrobby)

valentijnskaartje 1.1Stap 1

Als eerste begin je met het uitknippen van 3 gelijke stroken. Zorg hierbij ervoor dat de stoken breed genoeg zijn zodat de letters mooi verborgen blijven. valentijnskaartje 1.2

Stap 2

Als tweede stap knip je de stroken door het midden door. Let er op dat je de goede helften bij elkaar houd. Op deze manier zullen de luikjes dan namelijk weer mooi in elkaar vallen.

valentijnskaartje 1.3Stap 3

Wanneer je de stroken doormidden hebt geknipt is het tijd om de buitenkantjes te vouwen. Vouw hierbij een klein randje om, dit is je plakrandje. Doe vervolgens iets lijm of dubbelzijdig plakband op deze randjes en plak deze vast zoals op de foto.

valentijnskaartje 1.4Stap 4

Vervolgens is het tijd om jou boodschap achter de flapjes te schrijven of te stempelen. Ik heb ervoor gekozen om I love you erin te stempelen. Maar je zou ook een eigen tekst achter de flapjes kunnen schrijven. Bijvoorbeeld de naam van jullie favoriete restaurant die je valentijn kan inwisselen voor een etentje. valentijnskaartje 1.5

Resultaat.

Het resultaat is deze leuke simpele kaart. De flapjes kun je bij elkaar houden door een leuke sticker of een klein stukje washi tape. Ik hoop dat jullie het een leuke DIY vonden.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account