Blog

DIY woensdag, simpele pennenbakjes

diy-pennenbakje

Simpel maar leuk

Het is weer woensdag, en daarom tijd voor een diy. Vandaag een hele simpele, maar daarom zeker niet minder leuke diy. Ik maak namelijk vandaag het pennenbakje die je ziet op bovenstaande foto. Super simpel, maar het resultaat ziet er super leuk uit. diy-pennenbakje-1-2

Inspiratie

Het begon toen ik na mijn shoplog naar mijn gekochte spulletjes zat te kijken. Ik was niet helemaal tevreden met de pennenbakjes en ineens zag ik de verpakking van de twinmarkers. Ik wist dat ik deze verpakking niet ging gebruiken omdat ik mijn alcohol markers graag bij elkaar heb in 1 bak. En toen bedacht ik me dat de bakjes misschien wel erg leuk zijn om te gebruiken als pennenbakjes.

diy-pennenbakje-1-3

gouden details toevoegen

Omdat ik de bakjes alleen nog een beetje saai vond besloot ik de bakjes te voorzien van een beetje gouden washitape van de blokker. En eigenlijk is dat alles wat je hoeft te doen. Super simpel dus.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account