Blog

Diy’s die Acrealife niet haalden

Niet alles is perfect

Wanneer je net zoals mij veel creatief bezig bent heb je ook projecten waar je niet zo tevreden over bent. Soms omdat het idee totaal niet werkt, of omdat je een domme fout hebt gemaakt. Vandaag laat ik enkele van deze projecten aan je zien. Projecten die Acrealife niet haalden. Dit omdat dit ook bij het creatief bezig zijn hoort, en iedereen soms fouten of minder mooie dingen maakt. 

Oeps, foutje

Als eerst de twee projecten die helemaal mislukt zijn. Namelijk de puzzel en deze kaart. Al een hele tijd had ik het in mijn hoofd om een leuke diy te maken met het beschilderen van een puzzel. Super leuk idee, totdat ik het ging proberen. Ik schilderde een eerste laag op de puzzel en zag meteen al dat dit niet ging lukken. De verf wou namelijk niet aan de puzzel hechten, waardoor ik alles zo weg kon gooien. En ook deze kaart kon meteen de prullenbak in. Niet omdat ik de kaart zelf nou zo mislukt vind, maar omdat ik de domme fout heb gemaakt om hem verkeerd op te plakken. Super dom, en helaas niet de eerste keer. 

Niet mooi gelukt

Dan deze twee schilderijtjes. Bij deze schilderijtjes is op zicht helemaal niets mis gegaan. Toch zou ik deze normaal ook niet online plaatsen. Ze horen dan ook in dit rijtje thuis omdat ik er niet tevreden over ben. Bij de eerste vind ik de cupcake te groot, de kleuren te donker en vind ik het totaal gewoon niet mooi geworden. Ook het schilderijtje met de cactus vind ik niet zo mooi gelukt. De cactus is te klein en staat op een goede plek.

Geniet van het creatief bezig zijn!

Nu wil ik eventjes erbij zeggen dat het echt niet zo is dat ik alles in dit rijtje helemaal mislukt vind. Zeker niet zelfs, het zijn alleen projecten die voor mij niet goed genoeg gelukt zijn om te delen op mijn blog. Het allerbelangrijkste is ook om plezier te hebben terwijl je creatief bezig bent. Dat het resultaat niet zo is geworden als jij zou willen is jammer, maar zeker niet erg! Geniet dus vooral van het creatief bezig zijn en ben niet teveel bezig met het resultaat. En vergeet ook niet dat iedereen fouten maakt.

 

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account