Blog

Doelen April

Nieuwe maand, nieuwe doelen

Vandaag een artikel die ik al een tijdje niet meer heb geschreven. Namelijk een doelen voor de maand artikel. Doelen die meer als geheugensteuntje werken om bewuster ergens mee aan de slag te gaan. Ook deze maand scheef ik er weer een paar op, en omdat er meerder blog doelen bij zaten leek het mij wel leuk om ze ook hier te bespreken.

Minimaal om de dag bloggen

Dit doel ben ik de vorige maand al gestart. toen deelde ik met jullie namelijk al mijn nieuwe blogschema. Ik merkte dat hoewel dit heel erg wennen was, om de dag bloggen mij wel meer rust gaf. Hier wil ik dan ook mee door gaan. Elke even dag kan je dus een artikel verwachten op Acrealife. Wel wil ik proberen ook iets meer korte artikelen te plaatsen op de oneven dagen. Denk hierbij aan een kaartje die ik heb gemaakt en graag wil delen.

Elke week 1 video op Youtube

Youtube vind ik nog steeds heel erg lastig om mee bezig te gaan. Ik ben hierbij toch nog heel erg onzeker. Het lukt vaak niet om dat wat ik in mijn hoofd heb goed, leuk en duidelijk op beeld te krijgen. Toch merk ik dat ik (en jullie) dit wel heel erg leuk vinden. daarom wil ik deze maand mijzelf een doel stellen om minimaal 1 keer in de week een filmpje te plaatsen op Youtube.

Meer doen met mijn social media

Ook dit doel ben ik eerder al gestart met bijvoorbeeld de A crea challenge. Een challenge waarbij je niet alleen jou creatie in een thema (dit keer thema pasen) kan delen met anderen.  Maar waar je ook nog eens iets leuks kan winnen. Toch merk ik dat ik vaak mijn social media een beetje vergeet. En dat terwijl ik dat juist super leuk vind. Daarom dat ik ook hier deze maand meer aandacht op wil leggen.

Beginnen met vrijwilligerswerk

Dan een persoonlijk doel, namelijk het beginnen met vrijwilligers werk. Wie mijn blog al een langere tijd volgt weet misschien al dat ik al een tijdje bij huis zit door een sociale fobie. Gelukkig gaat het langzaam steeds beter en daarom heb ik besloten om deze maand te gaan beginnen met vrijwilligerswerk. Een klein opstapje die er hopelijk voor kan gaan zorgen dat ik binnenkort weer een opleiding of een betaalde baan kan volgen.

gezonder eten

Ook met dit doel ben ik al een tijdje bezig en wil ik ook graag deze maand doorzetten. Gezonder eten is natuurlijk heel erg breed en is voor iedereen iets anders. Voor mij betekend het vooral dat ik overdag meer wil gaan eten. Het kwam namelijk regelmatig voor dat ik tot het avond eten niets had gegeten. Ook betekend het dat ik het snacken en snoepen wil minderen. En dat ik ga proberen gezondere keuzes te maken. Vooral langzaam kleine gezondere aanpassingen maken dus, zonder dat ik te veel wil focussen op wat ik wel en niet mag eten. Of dat ik een bepaald dieet moet/ga volgen.

meer water drinken

Een doel dat een beetje een verlengde is van hierboven. Ik vergeet namelijk heel erg vaak genoeg water te drinken. Vooral als ik weg ga of wanneer ik boven aan het werk ga vergeet ik snel dat ik nog wat moet drinken.

Wat zijn jou doelen?

Maak jij ook doelen? Zo ja, wat zijn dan jou doelen van deze maand?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account