Blog

Doelen Mei 2017

“nieuwe doelen”

Morgen is het al weer mei. Een maand waar het hopelijk echt lente gaat worden! Ook deze maand heb ik weer enkele “nieuwe” doelen. Nieuwe tussen haakjes omdat het eigenlijk vooral veel dezelfde doelen zijn als vorige maand. Dit komt omdat deze doelen nog meer aandacht nodig hadden. 

Focussen op vrijwilligers werk en verminderen angst

Voor de mensen die het nog niet weten, ik heb een hele tijd thuis gezeten met angst klachten. Om precies te zijn ben ik nu  in behandeling voor sociale fobie/angststoornis. Door deze angsten kwam ik een lange tijd bijna niet mijn huis uit. En om de angsten te verminderen is dit voor mij juist wel heel erg belangrijk om te doen. Toch is het wel zo dat we niet meteen te snel moeten willen gaan. En dit is dus waarom ik aankomende maand ga beginnen met vrijwilligers werk. Een kleine opstap zodat ik hopelijk weer verder vooruit kan komen.

Waarom vrijwilligerswerk

Nu moet ik zeggen dat ik op het moment heel erg positief ben over het vrijwilligerswerk. Niet alleen denk ik dat het een hele leuke plek is, die heel erg past bij wat ik leuk vind. Ook denk ik dat het zeker goed moet komen met dit vrijwilligers werk. We hebben ook juist voor vrijwilligers werk gekozen omdat het minder prestatie druk (een van de oorzaken van mijn sociale fobie) geeft dan bijvoorbeeld een betaalde baan. En daarom een grote kans geeft op positieve ervaringen en hopelijk daarmee een vermindering van de angst.

Andere doelen

En hoewel het vrijwilligerswerk en het verminderen van mijn angst nu het belangrijkste is. Zijn mijn blog en youtube ook zeker belangrijk. Daarom wil ik extra proberen te letten op het goed blijven volgen van mijn blog schema. Wat zeker goed moet komen, aangezien ik nog super veel leuke ideeën heb liggen. Haha en hoewel dit een doelen artikel moest worden is het meer een algemene update geworden. Welke doelen hebben jullie deze maand?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account