Blog

Doelen Oktober

oktober doelen

Doelen oktober

Vaak is oktober wel een rustige maand waar op een paar verjaardagen na niet veel in gebeurd. Wel zijn mijn broertje en mijn vader deze maand jarig en is het ook een maand waarin de herfst steeds meer naar voren komt. Steeds meer zie je de paddenstoelen, oranje bladeren en de regen buien voorbij komen. Vandaag mijn doelen voor deze maand.

Elke dag bloggen

Misschien is het je al wel opgevallen of heb je het al gelezen. Deze maand zal ik proberen elke dag een artikel te plaatsen. Ik wou al langer meer regelmaat in het bloggen. Eerst dacht ik aan 3 keer in de week, of misschien elke werkdag. Toch heb ik vorige week de knoop doorgehakt en ben ik vanaf 5 oktober elke dag aan het bloggen. Als eerste omdat ik het heel erg leuk vind om te doen maar ook omdat ik heel erg veel ideeën heb die ik graag wou delen. Deze maand ge ik dus kijken of elke dag bloggen bij mij past of dat ik toch voor een ander schema kies.

Meer vooruit werken

Vooruit werken was iets dat ik nooit echt deed maar waarvan ik wist dat het wel heel erg goed zou zijn. Deze maand wil ik ook proberen om meer vooruit te gaan werken. Nu past het niet bij mij om een hele maand om een hele week vooruit te hebben geschreven, maar een paar artikelen zou toch wel erg fijn zijn. Dit zodat ik betere artikelen kan maken en me niet zo druk hoef te maken of het wel op tijd af komt.

Meer naar buiten

Ik hou van de natuur maar heb een hekel aan wind, regen en kou. De herfst is dan ook niet echt iets waar ik heel erg blij van word. toch wil ik meer kijken naar de mooie dingen de de herfst mee brengt. Deze maand wil ik meer de natuur in. Vaker langere wandelingen gaan maken, meer fietsen of gewoon even in de buurt en klein stukje lopen.

Wat zijn jou doelen deze maand?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account