Blog

Doelen van de maand November

 images

Doelen van de maand

Elke maand wil ik enkele van mijn doelen met jullie bespreken. Eerst bespreek ik de doelen van de vorige maand en dan geef ik mezelf enkele nieuwe doelen. Kleine dingen om beter bij stil te staan of doelen die mij herinneren aan wat ik nog graag wil gaan doen. Deze maand komen de doelen een beetje erg laat, maar omdat ik het altijd erg fijn vind om iets op te schrijven alsnog mijn doelen voor de maand november.

Doelen van oktober:

Elke dag bloggen en vooruit werken

Dit doel is niet zo goed gelukt. Dit kwam vooral doordat ik halverwege deze maand ziek werd en daardoor niet goed meer aan mijn blog kon werken. Ook daarna lukte me het niet erg goed meer om het bloggen op te pakken zoals je kon lezen in het artikel van gisteren. Vooral het vooruit werken neem ik daarom mee naar de aankomende maand.

Meer naar buiten

Dit doel is wel goed gelukt. Ik ging meer naar buiten en hoewel ik ziek was ben ik ook vaker weg geweest. Helaas ben ik niet naar een natuurgebied geweest maar wel heb ik bijvoorbeeld een koetsen rit gemaakt.

tumblr_mct5qdztwO1rsskmro1_500

Doelen november;

Elke doordeweekse dag bloggen en vooruit werken

Het doel van vorige maand neem ik mee naar deze maand. Vanaf vandaag wil ik elke doordeweekse dag een artikel online zetten. Ook wil ik meer vooruit werken. Niet alleen omdat ik het heel erg leuk vind om te doen maar ook omdat het mij echt ontspanning geeft om met mijn blog bezig te zijn. en hoe fijn zou het zijn als ik enkele artikelen in voorraad zou hebben. Tips over bloggen en het vooruit werken zijn trouwens altijd welkom. Zou het super vinden als je tips zou achterlaten onder het artikel of via de mail!

Genieten van het huis 

Volgende maand begint de verhuizing naar het nieuwe huis. Voor deze maand wil ik nog even genieten van het oude huis, de omgeving en alles wat hier mee te maken heeft. Niet te veel gaan denken dus aan wat komen gaat en vooral genieten van wat er nu is.

Positief denken en genieten van de kleine dingen

Dit doel lijkt een beetje op de vorige. Ik wil meer gaan genieten van de kleine dingen om mij heen. De natuur, de mensen, kleine gebeurtenissen en vriendelijke gebaren. Soms vergeet ik te genieten van de kleine dingen om mij heen. deze maand daarom maar eens beter op gaan letten en misschien ook wel vaker erbij stil staan en het opschrijven.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account