Blog

Doelen voor de maand Februari

Doelen FebDoelen voor de maand februari

Februari een korte maand die misschien toch wel een beetje in het teken staat van de liefde. Overal om je heen vind je hartjes, chocolade en heel veel valentijn. Maar ook voor deze maand heb ik enkele doelen voor mijzelf opgesteld die ik graag met jullie deel.

Elke dag iets creatiefs doen

Ik merk dat ik de laatste dagen bijna elke dag wel creatief bezig ben en dit wil ik komende maand graag volhouden. Gewoon iets creatiefs doen op een dag om eventjes te ontspannen. Het hoeft niet meteen een heel schilderij te zijn maar gewoon iets doen. Een stempel inkleuren, een kaartje maken of een tekening bijvoorbeeld.

Bloggen op gaan pakken

Een doel die denk ik ook al duidelijk werd in mijn update artikel van vorige week. Ik heb al een tijdje niet geblogd door de verhuizing en wil daarom heel erg graag het bloggen weer op gaan pakken. Om meteen elke dag te gaan bloggen leek me net iets te veel, daarom wil ik proberen om elke werkdag een artikel te plaatsen.

Snail mailen

Snail mailen is al iets dat mij heel erg lang aanspreekt. Toch is het er nooit echt van gekomen om het ook echt te gaan doen. Deze maand hoop ik daar verandering in te gaan brengen. Maar eerst een snail maatje vinden, iemand enige idee waar ik deze kan vinden?

Wandelen

Als laatste doel wil ik meer gaan wandelen. Als eerste om de buurt te leren kennen waar ik net ben komen wonen maar ook om meer buiten te zijn. want wat is er nou fijner dan een lekker stukje wandelen in de natuur.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account