Blog

Enveloppen maken van kleurplaten

Oude kleurboeken hergebruiken

Ik heb meerdere kleurboeken voor volwassenen in de kast liggen. Sommige duurder maar ook enkele van bijvoorbeeld de Action. de meesten hiervan heb ik gekregen. Zelf merk ik echter dat ik vaak niets met de kleurboeken doe. En als ik dan een kleurplaat had ingekleurd bleef het ook maar liggen. Daarom besloot ik om de kleurplaten eens ergens anders voor te gebruiken. Namelijk voor het maken van enveloppen. 

Wat heb je nodig

  • Kleurboeken of kleurplaten, ingekleurd of blanco
  • Enveloppe stencils (Hema of Flying Tiger)
  • Lijm
  • Potlood
  • Gum
  • Schaar
  • Eventueel kleurbenodigdheden

Wat moet je doen

Wat je moet doen is eigenlijk heel erg simpel. Je trekt namelijk de mal over op het papier en knipt deze uit. Hierna vouw je de envelopjes dicht en plak je ze aan elkaar. Wil je ze eerst inkleuren dan kun je dit het beste doen voordat je het dicht plakt. Wil je een iets uitgebreider of meer voorbeelden over het maken van enveloppen. Lees dan dit artikel van Buttydaantje!

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account