Blog

Favorieten April

Favorieten Mei 1.1Favorieten van de maand April

April doet wat hij wil was deze maand goed voelbaar. Was het de ene week super lekker warm en kon je heerlijk buiten zitten was het een week later super koud. Voor mij was het ook een maand met veel goede en slechte momenten. Toch had ik ook deze maand meerdere favorieten die ik vandaag met je deel.

Favorieten Mei 1.1

Action stempels

Mijn eerste favoriet deze maand waren de leuke en vrolijke stempeltjes van de Action. Vooral deze cactus stempels vind ik super leuk. van de stempels schreef ik ook een review op mijn blog. Super leuk om te zien dat jullie dit ook erg leuk vonden om te lezen!

Vaasjes Hema

Afgelopen maand was ik met mijn moeder aan het winkelen toen ik deze vrolijke vaasjes zag staan. Ik vond ze super leuk, maar omdat ik niet goed wist wat ik er mee moest doen liet ik ze staan. Omdat mijn moeder zag dat ik ze zo leuk vond kocht ze stiekem deze vaasjes. Ik heb ze vervolgens gevuld met gekleurd water en vind het zo vrolijk staan.

DIY vlaggetjes

Nog iets wat ik erg vrolijk vond staan zijn de DIY vlaggetjes die ik maakte in mijn eerste youtube video. Super schattig en zo vrolijk in combinatie met alle andere kleurtjes die erbij staan.

Huis wordt steeds meer thuis

Eigenlijk zou ik bijna alles in mijn werk/hobby kamer als favoriet kunnen benoemen. De plantjes die in mijn stolp staan, de stoelen, de opstelling, mijn kaarten rek of het grote bureau. Toch het fijnste aan de kamer is het gevoel dat ik krijg als ik er binnen kom. De kamer staat voor mij voor rust en ik vind het zo fijn om erin te werken.

Instaswap2016 1.1

Instaswap

Een andere grote favoriet deze maand was e Instaswap. Als je mijn blog al langer volgde zal het je vast niet ontgaan zijn. Zo liet ik zien wat ik heb gekregen en wat ik heb verstuurd. Zo leuk om een pakketje te maken voor een ander en een ander blij te kunnen maken. En zo bijzonder om te zien dat een vreemde een passend en leuk pakketje voor jou kan maken met aleen je instagram foto’s.

Dit waren mij favorieten van de maand April. Wat waren jou favorieten van deze maand?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account