Blog

Fijne paasdagen & Acreachallenge inzendingen tot nu toe

Fijne paasdagen

Als eerste wil ik iedereen een fijn (paas)weekend wensen. Maar ook wou ik graag dit moment gebruiken om jullie de leuke inzendingen te laten zien van de Acreachallenge. Zo leuk om te zien wat voor moois al gemaakt is!

(Wil jij ook graag nog je creative paas creatie delen, bijvoorbeeld je geschilderde eieren, dan kan dit nog tot het eind van de maand. Hiermee maak je automatische kans op het winnen van een snail mail naar keuze.)

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account