Blog

Gift tags stempelen

gift-tags-1-2

Gift tags/ cadeau labels versieren

Vorige week kon je op mijn blog al de uitleg vinden van de eerste make en take, enveloppen illustreren. Vandaag deel ik de tweede make en take met jullie, namelijk de make en take gift tags. Gift tags of ook wel cadeau labels genoemd zijn super leuk om te gebruiken. Je kan ze aan een cadeautje doen, meesturen op een kaartje, gebruiken in snail mail of als lief berichtje in een lunchbox verstoppen voor een ander. Ik laat je zien hoe je simpele gift tags kan opvrolijken met leuke stempels. Maar vergeet ook zeker niet op de blog van Danielle/Buttydaantje te kijken waar ze vandaag uitlegt hoe je zelf leuke labels kan ponsen!!gift-tags-1-1

Alleen enkele stempels gebruiken

Deze gift tags zijn vrij eenvoudig om te maken en helemaal aan te passen aan wat jij zelf leuk vind. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om de labels vrij eenvoudig te laten. Hiervoor hoef je alleen maar je gift tag te bestempelen met één of meerdere leuke stempels. Maar je kan ook een stapje verder gaan…gift-tags-1-2

Stapje verder

Naast dat ik de stempels namelijk heb ingekleurd heb ik ook geprobeerd er meer een geheel van te maken. Dit heb ik gedaan door kleine tekeningen toe te voegen aan de stempels. Zo heb ik de kikker enkele bladeren gegeven om op te zitten. En heb ik bij het schaap een hekje geplaatst. Door dit soort kleine toevoegingen lijkt het alsof je een hand getekende gift tag hebt. Ook zorgt dit ervoor dat figuurtjes niet meer gewoon rondzweven.

Extra inspiratie

Zoals je ziet een hele simple diy, maar wel eentje die je hopelijk iets inspiratie geeft om iets meer te doen met je stempels. Want hetzelfde kan je ook heel erg leuk toepassen op andere knutsel/hobby werkjes. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een leuk kaartje.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account