Blog

Handlettering challenge 1-9 April

Eerste 5 kaartjes

Zoals ik al eerder vertelde in een artikel doe ik deze maand mee met de handlettering challenge van Hemelsblauw. Ik maakte om de dag een kaartje en het leek mij leuk om deze per 5 ook met jullie te delen. Misschien dat je er zelf inspiratie van op kan doen. 

1, Hello Spring

Dit kaartje had je natuurlijk al gezien.  dit was namelijk het eerste kaartje die ik maakte voor de challenge. Deze maakte ik met een oranje en een gele Ecoline brush pen. Hoewel ik dit nog steeds wel heel erg lastig vind, moet ik zeggen dat ik dit kaartje toch best leuk vind geworden.

3, Geluk zit in kleine dingen

Ook het tweede kaartje maakte ik met de Ecoline brush pennen. Ook hier vond ik het kaartje best wel leuk geworden. Natuurlijk zou ik achteraf dingen anders hebben gedaan, bijvoorbeeld de tekst iets verder uit elkaar bij het woordje kleine. Toch vind ik het wel een leuk geheel geworden, ook merkte ik dat ik hier al iets handiger werd met de Ecoline brush pennen.

5, No rain no flowers

Het volgende kaartje was ik best wel blij mee. Vooral het woordje flowers vond ik bij dit kaartje heel erg mooi geworden. Deze schreef ik trouwens met de pennen van het merk Sakura (de micron pennen). Verder gebruikte ik voor het inkleuren viltstiften (verf techniek). en hoewel ik het wolkje de volgende keer meer naar boven zou hebben geplaatst, vind ik het erg leuk om verschillende dingen uit te proberen.

7, Jij bent leuk mag ik je houden?

Ook bij dit kaartje probeerde ik iets anders uit. Ik wou namelijk geen standaard liefdes kaartje maken. Daardoor leek het mij wel een leuk idee om een kaartje te maken voor de vrijgezellen onder ons. Een kaartje die natuurlijk een beetje bedoelt is als grapje, maar die uiteindelijk wel mijn favoriet is geworden.

9, Shine like the stars

Dan het laatste kaartje/ mini poster die ik maakte. Deze maakte ik met het blokje van de Action. Misschien niet mijn favoriet maar wel heel erg leuk om te doen. En zoals je misschien ziet heb ik nog veel te leren. Maar wat is het leuk om op een andere manier uitgedaagd te worden.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account