Blog

Handlettering ladies day bingo vlog + Diy bingo kaartje

http://www.youtube.com/watch?v=fzH8tjyzHQw

Gezellige middag vol met Handlettering

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de handlettering ladies day bingo. Een gezellige middag die helemaal in het teken stond van handlettering. Er was een bingo, demonstraties en een loterij. In deze video laat ik je een kleine impressie zien van de dag, en laat ik je zien hoe ik een leuk kaartje maak.

Gebruikte materialen kaartje hello Bingo;

  • Basis kaar; Action – in een oud setje om kaarten te maken
  • Waterverf; Action- merk pelikan
  • Fineliner; Postenpapier/hobbywinkel-Micron- 03

Gebruikte materialen kaartje Bingo;

  • Basis kaar; Action – in een oud setje om kaarten te maken
  • Letters; Postenpapier/hobbywinkel-Ecoline-237,205,337,548,334
  • Stempel hond; Hobbywinkel- Marianne design- Beste maatjes
  • Fineliner; Postenpapier/hobbywinkel-Micron- 03
Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account