Blog

Happy mail #2 Zomers snail mail feestje

http://www.youtube.com/watch?v=F22qglXjSYM

Zomers weer dus zomerse post

Bij dit mooie zomerse weer horen natuurlijk ook leuke zomerse post. Vandaag deel ik met jullie meerdere leuke zomerse snail mails. Ook laat ik zien hoe je zelf op een leuke manier gift tags kan maken. 

gebruikte materialen

*De genoemde winkels zijn de winkels waar ik zelf de producten heb gekocht,  ik ben niet verantwoordelijk voor prijsverschillen en/of eventuele slechte ervaringen.

(** Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door Duck tape. Meer informatie over opgestuurde producten; lees dan mijn disclaimer)

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account