Blog

Herfst kaartje met Pumpkin spice stempels

Terug van weggeweest

Wat is het voor mijn gevoel lang geleden dat ik een nieuw artikel schreef op Acrealife. Veel van de artikelen die jullie zagen stonden namelijk al een tijdje klaar. Ik was ziek en had mede daardoor geen zin/energie om met mijn blog bezig te gaan. Maar gelukkig ben ik weer terug, en liggen er weer genoeg leuke dingen achter de schermen klaar om online te komen. Ook zullen er enkele kleine veranderingen aan komen, maar meer hierover donderdag. Vandaag wil ik namelijk dit leuke herfst kaartje met jullie delen. 

Leuk herfstig kaartje

Dit kaartje maakte ik met de stempels van Scrapdelight. Ik kocht bij deze webwinkel meerdere leuke stempels die je kon zien in mijn shoplog. En natuurlijk kon ik het niet laten om hier meteen mee aan de slag te gaan. Als eerste ben ik begonnen met het heat embossen van enkele bladeren, eikeltjes en de tekst op de achtergrond. Vervolgens heb ik op een los papiertje het vosje gestempeld en deze ingekleurd met alcohol markers. Deze heb ik met de hand uitgeknipt en toegevoegd aan het kaartje. Om het goud van de achtergrond terug te laten komen heb ik op het parapluutje en de kraag van de sjaal nog glitter toe gevoegd.

Gebruikte materialen achtergrond

  • Stempels achtergrond; Pumpkin spice planner-Dls kit#47-Scrapdelight
  • Embossing inkt; Watermark stamp pad- Versamark- Hobbywinkel/beurzen/e-lifestyle
  • Embossing poeder; Metallic gold rich-WC04R-Wow embossing powder-Hobbywinkel/beurzen/elifestyle
  • Heat tool; Papermania-pink-Hobbywinkel/beurzen

Gebruikte materialen vosje

  • Stempels; Pumpkin spice -Dls kit#47-Scrapdelight
  • Zwarte inkt; Memento Inkpad*-Tuxedo Black-Hobbywinkel/Post&Papier* (met kortingcode acrealife krijg je 10% korting op je aankoop bedrag)
  • Ingekleurd; Alcohol markers-Twinmarkers-Spectrum noir-Flying tiger-Action/Hobbywinkel
  • Gouden glitter; Spun gold-Spectrum Noir Sparkle Brush pennen-Hobbywinkel/beurzen/e-lifestyle

*Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van producten die gelinkt zijn aan een of meerdere webwinkels. Meestal is dit de (web)winkel waar ik zelf het product heb aangeschaft. Soms is er echter sprake van een samenwerking. Wanneer dit het geval is zal dit zijn aangegeven met een *. Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account