Blog

Ice cream kaartje

Enjoy the little things

Ik heb deze leuke ijsjes stempelset van Hero arts al een tijdje in huis. Toch kwam het er telkens maar niet van om hem echt te gaan gebruiken. Totdat ik op een dag besloot dat ik dingen met mijn blog anders wou gaan doen. Meer projecten laten zien, met name meer kaartjes. En met dat idee in mijn hoofd ging ik aan de slag. 

Layering ice cream stempels van Hero arts

Voor het kaartje gebruikte ik dus de color layering ice cream stempels van Hero arts. Een layering stempel set dus, wat betekend dat je stempels bestaan uit meerdere laagjes. Je stempelt eerst een basiskleur, en hierover details in een kleur die net iets donkerder is. Hierdoor krijgen je stempels een heel erg mooi en leuk effect.

Gebruikte materialen

  • Stempels ijsje; Hero arts-Color layering Ice Cream-hobbywinkels
  • Inkt(kleuren zie hieronder) ; tim holtz-ranger-Distress ink-hobbywinkel
  • Witte basis kaart; Action
  • Gouden patroon papier; Disney blok-Action
  • Quote; Vellum quotes-Action
  • Details; 3dverf- Action

Kleuren distress ink;

  • Geel bolletje; Squeezed lemonade-Mustard seed
  • Roze bolletje; Spun suger-Picked rasberry
  • Groen bolletje; cracked pistachio-Peacock feathers
  • Bruin hoorntje; Antique linen-vintage photo
Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account