Blog

Incomming snail mail #2 Spring

Snail mail incomming #2Lente post

Vandaag weer een nieuw snail mail artikel. Afgelopen tijd heeft het snail mailen een beetje stil gelegen. Ik kreeg weinig binnen en had zelf ook niet echt de inspiratie om iets moois te maken. Gelukkig kreeg ik wel deze prachtige snail mail binnen.

Hoe leuk..

Een snai mail met een lente thema. Erg leuk verpakt in verschillende leuke tasjes.Wat een leuke vrolijke spulletjes zaten erbij. Zelf vind ik vooral de stickers en het kaartje helemaal fantastisch.

Blogs over snail mailen

Omdat ik graag nog iets meer met het snail mailen wil doen wil ik vragen of jullie nog leuke blog tips hebben. Ken of heb jij een leuke blog waarop jij af en toe schrijft over snail mail, laat het dan eventjes weten in de reacties hieronder.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account