Blog

Incomming snail mail #4 book

257Tijd en energie gebrek

Zoals jullie misschien hebben gemerkt blog ik de laatste tijd wat minder. dit heeft te maken met dat ik lastig tijd/energie vrij kan maken om daadwerkelijk te kunnen bloggen. Ook met de snail mail zorgt dit ervoor dat alles een beetje door de war loopt en vertraagd is. toch kreeg ik nog een snail mail binnen die ik even moest laten zien.

258

Made with love

Toen ik de enveloppe openmaakte was die een van de eerste dingen die ik zag. Hoe leuk ziet dit er uit, ik vind het echt prachtig. Vooral de combinatie van kleuren vind ik erg mooi bij elkaar.

255

Nog meer moois

toch wordt het nog leuker wanneer je het boekje openslaat. Dit was de eerste pagina. Super leuk versierd en met super mooie patronen en kleurtjes in elkaar gezet. 257

Mail tag

En ook de laatste pagina was super leuk. Erg leuk met die vragen en hoe leuk is het zakjes met kleine goodies erin? Voor iedereen die nog een snail van mij verwacht, deze komen er binnenkort aan wanneer ik weer iets meer tijd en energie kan vrijmaken. Hetzelfde geld voor andere blog artikelen.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account