Blog

Incomming snail mail, vrolijkheid

snail-mail-esmee-31-2Post versturen

Ik kreeg afgelopen week weer enkele snail mails binnen. Eentje daarvan was deze van Esmee. Iemand naar wie ik al vaker post heb verstuurd. snail-mail-esmee-31-1

Snail mail

Dit is de voorkant van de snail mail. Super schattig. Het veertje zat trouwens bij de brief apart maar heb ik eventjes hier aan toegevoegd omdat ik hem super schattig vond. En hoe leuk is dit lintje! Ook de binnenkant ziet er super leuk uit. Super leuke papiertjes en super leuke spulletjes. snail-mail-esmee-31-2

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account