Blog

Instaswap, wat is het en mijn eerste keer

Instaswap 3

Instaswap

Vandaag een artikel over iets wat al vaker op mijn blog voorbij is gekomen namelijk de Instaswap. Ik leg in dit artikel uit wat het is, hoe ik het heb ervaren en laat je zien wat ik heb gemaakt en gekregen. Lees dus snel mee als je meer wilt weten over de instaswap en mijn ervaring wilt horen.

instaswap

Wat is de instaswap?

Instaswap is eigenlijk het uitwisselen van een pakketje met iemand die je niet kent. Je schrijft je in via instaswap.nl, in de weken die hier voor gelden. Hierin geef je jou naam, adres en je instagramnaam door. Wanneer je dit hebt gedaan zal je enkele dagen na de inschrijving een email ontvangen van iemand voor wie jij een pakketje moet maken. Hierbij krijg je dan een naam, adres en instagramnaam.

instaswap 2

Een pakketje samenstellen

Oké wanneer je dan dus een naam, adres en Instagram hebt gekregen is het tijd om een pakketje samen te stellen. Dit doe je door op Instagram te kijken naar de interesses van jou swapmaatje. Wat zijn haar hobby´s, welke kleuren vind ze leuk en waar houd ze van. Je probeert dus in het geheim een leuk pakketje samen te stellen die bij de ander past.

Instaswap 4

Eerste keer swap pakketje maken

Voor mij was het de eerste keer dat ik mee deed aan een swap. Ik vond het dan ook best lastig omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Hoe groot moest ik het pakketje maken, wat zou leuk zijn. Ik heb geprobeerd mijn pakketje samen te stellen op de kleuren die ik veel zag op mijn swapmaatjes instagram, namelijk rood, zwart, wit en craft. De cadeautjes heb ik voor een deel zelf gemaakt en voor een deel gekocht en hierbij heb ik geprobeerd dingetjes te kiezen die bij mijn swapmaatje zouden passen.

Instaswap 3

Afwachten en een pakketje krijgen

Wanneer iedereen de pakketjes heeft opgestuurd is het afwachten. Afwachten op het moment dat de ander jou pakketje ontvangt en afwachten op het krijgen van je eigen pakketje. Jij zelf krijgt namelijk ook een pakketje van iemand die stiekem op jou profiel heeft gekeken. Ik kreeg bijvoorbeeld dit bovenstaande pakketje opgestuurd van Elisabeth. Een pakketje vol met kleur en veel DIY spulletjes.

Wat vind ik er van

Zoals je misschien al kunt zien vind ik het super leuk. Niet alleen is het leuk om een pakketje te krijgen van iemand die je niet kent, het is ook super leuk om een pakketje samen te stellen. In de winkel lopen en kijken naar wat een ander misschien leuk zou vinden, het inpakken en het afwachten wat de ander van jou pakketje zal gaan vinden.

Mijn pakketje is inmiddels ook aangekomen en goed ontvangen. Volgens mij was ook mijn swapmaatje blij met haar spulletjes, zo leuk om te lezen dat het goed is gegaan. Kan niet wachten om volgend jaar weer mee te doen, het was zo leuk!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account