Blog

JAAROVERZICHT 2016

acrealife-ontwerp

Jaar van veranderingen

Wauw wat is het afgelopen jaar weer snel gegaan. Ja ik weet het waarschijnlijk heb je deze zin nu al wel 1000 keren gehoord. Toch is het gek dat we nu alweer bijna in 2017 zitten. Maar voor het zover is leek het mij wel leuk om het afgelopen jaar nog eventjes kort samen te vatten in een jaaroverzichtje. En daarom vandaag een overzicht met alles wat er zowel persoonlijk als op blog gebied is gebeurd.nieuwe kamer

Verhuizen

Vorig jaar begonnen we het jaar met de grote verhuizing. En dat was toch wel een dingetje, na 22 jaar het huis verlaten waar je je hele leven hebt gewoond. Het huis waar je bent opgegroeid, waar je zoveel herinneringen hebt liggen. En dan ook nog eens met de hele familie naar een ander dorp verhuizen. Wanneer ik deze foto zie kan ik echter niet geloven dat het nog maar een jaar geleden is. Want waar deze kamer vorig jaar nog een kale bedoeling was is het nu echt mijn favoriete plek in het hele huis. Ik vind het zo fijn om hier heerlijk aan mijn blog te kunnen werken of om hier creatief bezig te zijn. Teken mee, schaduw kant

Starten therapie en persoonlijke ontwikkeling

Ja ook op persoonlijk gebied is er veel veranderd. Want wanneer ik mijzelf vergelijk met een jaar geleden kan ik echt zeggen dat het stukken beter met mij gaat. Nee, het gaat nog lang niet zoals ik het graag zou willen. Dagelijkse dingen kosten nog steeds extreem veel moeite. Mijn depressie en mijn angst zijn nog steeds aanwezig. Toch zie ik dat er verbetering in zit. Zo merk ik dat bepaalde gevoelens weer langzaam terug aan het komen zijn. Dat het steeds makkelijker wordt om de deur uit te gaan en dat ook de toekomst langzaam weer wat mooier gekleurd wordt.

paperpassion-beurs-2016-1-1

PAPER PASSION beurs

Dit jaar was ook de eerste keer dat ik echt iets ging doen met mijn blog. Iets wat ik vorig jaar niet had kunnen bedenken. Want wanneer je me een jaar geleden had verteld dat ik als blogger aanwezig zou zijn op een creatieve beurs had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar toch heb ik het gedaan en wat was het leuk. Niet alleen om jullie te ontmoeten, maar ook om andere bloggers te ontmoeten.

Acrealife en vooruitkijken naar 2017

Als laatste is dit denk ik het jaar geweest dat mijn blog echt een beetje vorm heeft gekregen. Vooral de laatste weken begin ik steeds meer te beseffen dat dit echt iets is wat ik heel erg leuk vind. De laatste weken begin ik ook steeds meer voor mezelf duidelijk te krijgen welke richting ik het komende jaar met mijn blog op wil gaan. En om dit allemaal nog iets beter uit te kunnen werken zal dit het laatste artikel zijn van 2016. Maar ik beloof jullie dat er voor volgend jaar super leuke dingen gepland staan.

Voor nu wens ik iedereen een super fijne jaarwisseling met heel veel heerlijke oliebollen en appelflappen. Op naar een geweldig 2017!!

 

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account