Blog

Kaarten van Lizet beek

kaarten-lize-beek-1-1

Nooit genoeg kaartjes

Ik ben gek op mooie kaartjes. Altijd als ik in een winkel ben met kaartjes kijk ik er eventjes tussen. Zo kwam ik ooit ook eens in aanmerking met de kaartjes van Lizet Beek. Ik had deze kaartjes namelijk eens voorbij zien komen ergens op een markt of in een concept store. Maar ik had er nog nooit eentje gekocht, tot ik afgelopen week een bestelling plaatste bij haar webshop. kaarten-lize-beek

Mooi ontwerp en goede kwaliteit

Zoals ik al vertelde vind ik vooral het design heel erg leuk. De kaarten zijn strak, simpel maar daarom zeker niet minder mooi. Wat mij ook gelijk opviel was de kwaliteit van de kaarten. De kaarten zijn echt super stevig en mooi gedrukt. Zeker een groot plus punt! Ik ben dan ook echt super blij met mijn nieuw gekochte kaarten. De prijs van de kaarten lag trouwens tussen de €0.30-€1.50. Super mooi om op sturen, of om te gebruiken in het interieur! Over het interieur gesproken ik kocht bij Lizet ook nog enkele posters. Maar deze zal ik je volgende week in een apart artikel laten zien.

Wat vind jij van deze kaarten? En kende jij Lizet Beek al ?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account