Blog

Kaartje; Party animal

te veel IDEEËN een probleem?

Hebben jullie dat ook dat je teveel creatieve inspiratie hebt, waardoor dingen niet meer lukken. Misschien klinkt dit een beetje gek, maar de laatste tijd zit ik vol van de ideeën en inspiratie. Super fijn natuurlijk, zo heeft dit bijvoorbeeld ervoor gezorgd dat ik achter de schermen leuke dingen heb kunnen doen voor mijn blog. Zo heb ik de layout van mijn blog aangepast, zijn er voor het eerst printables uitgekomen, probeer ik meer te doen met video, en ben ik bezig om meer interactie mogelijkheden te creëren (Facebookgroep, Creaweekend , De creatieve hobby van,). Ook op creatief gebied heb ik super veel inspiratie, toch heeft dit ook een nadeel…

Kaartje weggooien?

Doordat ik zoveel ideeën en inspiratie heb, vind ik het heel lastig om gefocust te blijven op 1 ding. Ik maak dingen maar half af, en ik ben in mijn hoofd alweer bezig met het volgende project. Zo ook bij het maken van dit kaartje. Toen ik de achtergrond had gemaakt met distress inkt (zouden jullie hier een video van willen zien), zag ik alweer meerdere ideeën voor andere kaartjes. Het liefste gooide ik deze achtergrond al weer weg en ging ik verder met de ideeën in mijn hoofd. Maar uit ervaring weet ik dat ik op die manier helemaal niets af krijg. Dus maakte ik dit kaartje af. Ik voegde dit vrolijke schaapje aan mijn achtergrond toe en stempelde een vrolijke tekst.

Hoe doen jullie dit?

Uiteindelijk ben ik best blij met het resultaat. Een vrolijk kaartje, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag. Maar herkent iemand dit “probleem” van teveel ideeen en inspiratie? En hoe gaan jullie hier mee om?

Gebruikte materialen kaartje;

  • Stempelset schaap;Craft unlmited-party animals-boekenvoordeel
  • Stempel set very happy; Hema- Oude collectie
  • Zwarte inkt; Memento Inkpad-Tuxedo Black-Hobbywinkel/Post&Papier
  • Gekleurde inkt; Distress inkt-carved pumpkin-lucky clover-hobbywinkel
  • Ink blending tool; ranger- distress beldning tool-hobbywinkel
  • Ingekleurd; Ecoline brush pens- 237-600-Post&Papier
  • Schilderstape; Paars-Action
  • Witte basis kaart; Action
  • Wit karton schaap- Wibra
  • 3d foam; set van 3-Action

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de producten die verkrijgbaar zijn bij Post&Papier. Dit product of een ander product van Post&Papier aanschaffen, maak dan gebruik van de speciale kortingcode acrealife voor 10% korting op je aankoop bedrag!! (Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer)

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account