Blog

Kaartjes, action stempels

kaartjes-action

Stempels aanpassen

Vandaag heb ik deze twee leuke kaartjes voor jullie. Deze heb ik zelf gemaakt met behulp van de stempel setjes van de Action. Als eerste maakte ik het kaartje met het slapende beertje in de wolkjes. De wolkjes maakte ik door het puntje van het gedachtewolkje niet mee te stempelen en deze later bij te tekenen. Bij het tweede kaartje knipte ik als eerste voorzichtig de drie hartjes stempels van elkaar los. Dit zodat ik zo los van elkaar kon gebruiken als “regendruppels”. Beide kaartjes kleurde ik trouwens in met alcoholmarkers (morgen artikel 2). Voor de achtergrond en de schaduw gebruikte ik distress inkt. Maar dit zijn maar enkele voorbeelden van de leuke action stempels..kaartjes-action-1-1

Action stempels

Want voor bovenstaande kaartjes heb ik alleen nog maar de eerste twee setjes gebruikt. En dat terwijl de Action veel meer leuke setjes heeft. Nu moet ik wel heel eerlijk bekennen dat ik heel lang heb getwijfeld bij deze setjes. Want normaal is dit net niet helemaal mijn stijl. Toch ben ik heel erg blij dat ik ze mee heb genomen, omdat je er toch wel erg leuke dingen mee kan doen.

kaartjes-action-1-2

Prima setjes voor een lage prijs

En ook voor de prijs hoef je ze zeker niet te laten liggen.  Deze setjes kosten namelijk nog geen euro per stuk. Super en aan de stempels zeker niet af te lezen. Deze werken namelijk prima en bevatten erg veel details. Zeker een aanrader dus!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account