Blog

Kaartjes luchtballon en emmer met bloemen

kaartjes-luchtballon-1-2Weer nieuwe kaartjes

Het is eventjes geleden dat ik nieuwe kaartjes aan jullie liet zien. Maar ik heb niet stil gezeten. Vandaag deel ik twee van deze nieuwe kaartjes met jullie. kaartjes-luchtballon

Ballonvaart cadeau

Mijn broertje had voor zijn vriendin geregeld dat ze een ballonvaart kreeg voor haar verjaardag. Hiervoor vroeg hij mij om een kaartje te ontwerpen met een luchtballen. Dit deed ik en hieruit kwam dit kaartje. kaartjes-luchtballon-1-2

Vol met bloemen

Dit kaartje tekende ik toen ik bij mijn oma was. Het grappige bij dit kaartje is dat van veraf het net lijkt op een emmer vol met rotzooi. Maar als je dichterbij komt zie je dat het een groot boeket is vol met bloemen.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account