Blog

Kaartjes met de Action stempels

Kaartje Action stempels 1.2Alweer Action Stempels?

Liet ik vanochtend de stempels van de Action nog zien in een review, vanmiddag laat ik zien wat je er nu eigenlijk mee kan maken. Ik maakte namelijk twee kaartjes van de stempels en deel met jullie hoe ik dit heb gedaan.

Kaartje Action stempels 1.1

Cactus kaartje

Als eerste dit cactus kaartje. Hierbij heb ik verschillende cactus stempeltjes afgedrukt op de achtergrond. deze heb ik vervolgens ingekleurd met kleurpotloden. Een klein stukje papier erbij met een wens of spreuk erop en je kaart is klaar. Kaartje Action stempels 1.2

Time for tea

Eigenlijk heb ik bij deze kaart precies hetzelfde gedaan als bij de eerste kaart. Alleen heb ik bij deze kaart geen kleurpotloden maar alcohol markers gebruikt. Hierdoor komen de kleuren nog net iets meer naar voren.

Natuurlijk kun je deze manier ook toepassen met veel van de andere stempels. Wat zouden jullie maken met de Action stempels?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account