Blog

Kruidvat DIY kerst; A closer look

kruidvat-hobby-kerst-1-1Betere bekijken..

Vanmorgen liet ik deze producten al snel zien ik een shoplog. Maar om je een iets betere indruk te geven laat ik hier enkele producten nog iets beter zien. Want wat zit er nou precies in een kaarten pakketje? En wat houd dat diy boek nou eigenlijk in. kruidvat-hobby-kerst-1-7

Het DIY Boek

Laten we maar meteen met het diy boek beginnen. In dit boek vind je van alles dat je zou kunnen gebruiken in een diy. Zo vind je er gift tags, vlaggetjes, stickers, geprint papier en kaartjes. Je hebt twee versies van dit boek, waarvan ik er eentje heb. Ik vind het een erg leuk boek met een prachtig design!kruidvat-hobby-kerst-1-3

Mini kaartjes

Dan de setjes met de mini kaartjes. In elke verpakking vind je 10 kleine kaartje met elk een ander design. en wat ik zelf super leuk vind is dat het best wel orginele designs zijn. Geen standaard rood, groen met goud dit keer maar juist vrolijke pastel kleurtjes.

kruidvat-hobby-kerst-1-4Mini kaartjes 2

Ook bij dit pakje met kaartjes is er geen gebruik gemaakt van de standaard combinaties. Deze serie bevat juist erg natuurlijke kleuren, mijn persoonlijke favoriet. de kaartjes zijn trouwens niet erg groot maar daarom juist ideaal in bijvoorbeeld een kerst snail mail. Of om te gebruiken bij het inpakken van cadeautjes.

kruidvat-hobby-kerst-1-6Papierblok kerst?

Dan de papier blokken. Bij dit eerste blok vind ik eigenlijk niet heel erg veel kerst terug. Ja je hebt één design met kerstbomen, maar de andere zijn ook buiten de kerst zeer goed bruikbaar. Maar dat maakt dit blokje niet minder leuk. Want de kleurtjes in combinatie met het folie effect maakt het tot een prachtig blok.

kruidvat-hobby-kerst-1-5Papierblok 2

Dit blok heeft voor mij iets meer kerst gevoel. Prachtige neutrale kleuren in combinatie met een mooie bronzen kleur folie. Zoals je misschien wel merkt ben ik enthousiast over de designs. Wat een pareltje voor niet al te veel geld!

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account