Blog

Life lately; Werken, blog, social media en cretief bezig zijn

Favorieten Mei 1.1Blog pauze?

Zo gek om nu weer achter de computer te zitten werken aan mijn blog na een week waarin de computer niet eens aan heeft gestaan. Vandaag deel ik met je waarom ik minder actief ben op mijn blog en social media en laat ik enkele leuke dingetjes zien.

Doelen Mei 2016 !.1

Nieuwe baan, weg planning

Schreef ik in mijn doelen nog op dat ik beter wou gaan plannen gaat het de week erop al goed mis. Ik had namelijk een inwerkdag voor vakantiewerk waarvoor ik me had opgegeven. Ze hadden hierbij al aangegeven dat ik misschien iets eerder kon beginnen maar ik had niet verwacht diezelfde week ook al echt aan de slag te moeten. Door dit baantje is het daarom ook niet gelukt om me te houden aan de planning. Best zonde eigenlijk omdat ik meerdere projecten had klaar liggen.

Favorieten Mei 1.1

Gedeeld worden social media

Misschien voor sommigen is het niet heel speciaal maar ik vind het zo bijzonder als anderen jou foto delen. Zo werd mijn Moederdag diy kaartje gedeeld op de Facebook fan pagina van de Action. En afgelopen week werd ook een foto van bovenstaande Hema flesjes gedeeld op de instagram pagina van HemaNederland.

Creatief bezig

Doordat ik drukker ben met werken merk ik dat ik minder creatief bezig ben. Natuurlijk omdat ik simpel weg mindertijd hiervoor heb maar ook omdat een nieuwe baan nou eenmaal best vermoeiend kan zijn. ik merk dat ik hier best een weg in moet vinden omdat juist het creatief bezig zijn zo belangrijk voor mij is geworden. Iemand hier die tips heeft hoe je een blog, werken en creatief bezig zijn het beste kan combineren??

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account