Blog

Lipstick and cactus love

Kaartje 1.6Make up tekenen

En weer heb ik twee nieuwe kaartjes voor jullie. Ja en ook dit keer weer eentje in de vorm van een cactus. Maar ook een onderwerp die ik nog niet eerder liet zien, namelijk makeup.

Kaartje 1.5

Weer die cactussen

Als eerste het cactus kaartje. Misschien ben je net zoals mij fan van de cactus trend die nu in het land lijkt te zijn. Of misschien ben je er nu wel helemaal klaar mee. Toch blijft het heerlijk om cactus plantjes te tekenen. Zo zomers en schattig.

Kaartje 1.6

Lipstick

Deze tekening maakte ik in opdracht voor iemand die ik ken. Ze vroeg mij een kaartje te maken met als thema makeup. Eerst wist ik niet goed wat dit zou moeten worden, toch vind ik ook dit een erg leuk en vrolijk kaartje geworden.

Wil jij een van deze kaartjes kopen (€2,50 Inc envelop en verzending NL) stuur dan een mailtje naar acrealife@outlook.com

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account