Blog

Make en takes, doe je mee?

creaweekend

Aanwezig op Crea weekend 2017

We zijn er achter de schermen al weken mee bezig. En hoewel het nooit echt een geheim project was, hebben we vandaag dan toch voor jullie de officiële aankondiging. Want samen met Danielle van de blog buttydaantje sta ik namelijk 29 januari op het Letter- & Papierstudio plein bij het Crea weekend in Gorinchem. Een fantastische manier om jullie te kunnen ontmoeten. En nog veel leuker is dat we verschillende make en takes zullen gaan geven. 

Wat is het creaweekend

Oke, ik hoor het je stiekem vragen. Wat is het Crea weekend eigenlijk? Het Crea weekend is een creatieve beurs dat 6 keer per jaar gehouden wordt op 3 verschillende locaties in het land. Je vind op deze beurs allerlei verschillende creatieve hobby’s. Zo is er naast de Letter- & Papierstudio ook een speciaal handwerk plein. Of wat dacht je van het bob ross plein voor schilder liefhebbers. Je kunt op de beurs inspiratie opdoen ende leukste spulletjes kopen. Maar ook kan je zelf lekker creatief aan de slag.

crea-gorinchem-400x150-bewegend-bezoek-website1

Wat gaan wij doen

En dat zelf creatief bezig gaan kan op 29 januari onder andere bij ons, tijdens de make en takes. Wij zullen 3 verschillende make en takes gaan geven. Zo laten we je zien hoe je  je eigen enveloppen kan maken en versieren. Of misschien lijkt het je leuk om zelf stickers te maken. Of wat dacht je van het maken van leuke gift tags. Wij laten verschillende technieken zien, en begeleiden jou in het maken van iets leuks.

Maar er is meer

Om iedereen te bedanken die ons komt bezoeken op de beurs hebben wij namelijk nog twee leuke dingen georganiseerd. Als eerste krijgen de eerste 50 deelnemers van de make en takes van ons een leuk gevulde goodiebag.  Maar ook dit is nog niet alles… want om het feestje helemaal af te maken organiseren wij ook nog een winactie (later meer hierover)

Doe je mee?

Wij hebben er in ieder geval super veel zin in, en jullie hopelijk ook! Het lijkt ons super wanneer je ons een bezoekje wilt komen brengen op de beurs. Laat daarom ook zeker in de comments achter of jij gaat, en wie weet zien we elkaar daar!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account