Blog

Mijlpaalkaarten; Volg je mij al?

dsc_0548

Mijlpaal kaarten voor bloggers en youtubers

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal Elise (elisedingen) en Anouk (nouk-san en postenpapier) wel. Zo niet kijk dan zeker even op hun blogs/ youtube kanalen. Maar wist je ook dat ze samen een set met kaarten uit hebben gebracht? Namelijk de mijlpaal kaarten voor bloggers & Youtubers. Superleuk, zeker toen ik hoorde dat ik een setje met deze kaarten heb gewonnen. Vandaag vertel ik meer over de kaarten. Ook heb ik er al eentje als voorbeeld gebruikt. dsc_0558

Wat is het?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze kaartjes gemaakt voor mensen die zelf een blog of YouTube kanaal hebben. Wanneer je hier namelijk mee bezig bent krijg je vaak te maken met verschillende mijlpalen. Vaak wil je deze mijlpalen wel delen, maar weet je niet goed hoe. Met deze kaartjes kun je makkelijk en leuk de mijlpalen delen op bijvoorbeeld je social media. En het leukste is dat je zelf de kaartjes kan invullen en versieren zoals jij leuk vind. Zo heb ik bijvoorbeeld het kaartje volg je mij al versierd met een leuke achtergrond en roze details. Superleuk omdat het zo ook nog heel erg persoonlijk blijft.

Volg je mij al?

Wisten jullie trouwens al dat ik ook op facebook, Pinterest en instagram te vinden ben. Nee, volg mij hier ook. Op die manier blijf je namelijk niet alleen op de hoogte van alles wat op mijn blog verschijnt. Maar hier zal ik ook steeds meer extra’s met jullie gaan delen!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account