Blog

Mijn eerste keer snail mailen

Snail mail 1.4Van oproepje naar snail mailen

Nog maar enkele dagen geleden schreef ik een oproepje dat ik op zoek was naar mensen om mee te snail mailen. Ik hoopte mensen te kunnen vinden die net als mij hier nieuwsgierig naar waren en het graag wouden uitproberen. Gelukkig kreeg ik enkele reacties en vandaag deel ik met jullie mijn allereerste eigen gemaakte snail mail.

Snail mail 1.1Eerste keer

De eerste keer een snail mail maken is toch iets lastiger dan ik had verwacht. Want wat zou de ander verwachten? Hoe begin je je brief? Wat en hoe maak je eigenlijk een leuke snail mail. Na enkele mailtjes heen en weer bleek het dat het voor iedereen nieuw was. Daarom besloot ik maar gewoon aan de slag te gaan en te kijken wat er uit zou komen. Snail mail 1.2

Een flipbook maken

Door enkele filmpjes op YouTube was ik er al snel over uit dat het mij leuk leek om een flipbook te maken. Ik ben hierbij begonnen met een simpel gekleurd blaadje die ik met een kinder kartel schaar heb voorzien van een kartel randje. Vervolgens heb ik deze in 3 stukken gevouwen en voorzien van versieringen. Snail mail 1.3

Versieren

Voor de versiering heb ik vooral spullen gebruikt die ik nog thuis had liggen. Zo maakte ik envelopjes en vakjes van (patroon) papier. Verder voegde ik en zakje met eigen gemaakte confetti toe en plakte ik stickers op om de pagina te decoreren. Verder maakte ik het af met een zwarte pen en enkele stempels. Snail mail 1.4

Nu al snail mail fan

Ik moet zeggen dat ik nu al fan ben. Wat is het leuk om zo op deze manier creatief bezig te kunnen zijn!! En dan nog te bedenken dat er ook enkele brieven deze kant op komen..

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account