Blog

Mijn eigen kaartjes; flamingo’s, Pokemon, ijsjes, pizza en veel meer…

Kaartjes 1.12Mijn foto kaarten

Als je mij of mijn blog al een langere tijd volgt heb je ze vast wel eens voorbij zien komen, mijn kaartjes. Al een tijdje maak ik zelf kaartjes en hoewel ik al wel in enkele artikelen de kaartjes had laten zien leek het mij leuk om alle (foto)kaartjes tot nu toe eens onder een rijtje te zetten. Kaartjes 1.4Kaartjes 1.1Kaartjes 1.2

Jong geleerd..

Eigenlijk maak ik al heel erg lang kaartjes. Als kind al maakte ik meerdere soorten kaartjes. Van 3d kaarten tot glitter kaarten ik probeerde van alles uit. Ook de laatste jaren maakte ik wel kaartjes met bijvoorbeeld stempels, maar nooit was het bij me opgekomen om zelf iets te tekenen. Kaartjes 1.5Kaartjes 1.12 Kaartjes 1.6

Zelf schilderen

Dit veranderde toen ik enkele kaartjes beschilderde voor een diy op mijn blog. Ineens merkte ik hoe leuk ik dit eigenlijk vond maar hoe jammer ik het vond dat je een zelf geschilderd kaartje maar 1 keer kan versturen. Hierop bedacht ik me dat ik ze ook zou kunnen inscannen en uit kon printen. Kaartjes 1.7Kaartjes 1.11 Kaartjes 1.8

Inscannen en printen

En dit deed ik. Ik tekende mijn kaartjes op wit papier en kleurde ze in met viltstiften (met mijn viltstiften waterverf methode) en distress inkt. Hierna scande ik ze in en printte ik ze uit op fotopapier.Kaartjes 1.3

Kaartjes 1.9

Kaartjes 1.10

Eigen kaartjes drukken

Nu zijn we al meerdere kaarten verder en nog steeds vind ik het zo leuk en bijzonder om te doen. De computer veranderd namelijk altijd de kleuren en het origineel ziet er altijd anders uit dan het uiteindelijke resultaat maar toch vind ik het zo leuk om je eigen kaarten te kunnen drukken.

Wat vind jij van mijn kaartjes en heb jij zelf al een keertje geprobeerd je eigen kaarten te printen?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account