Blog

Mijn gekregen en verstuurde instaswap 2017falledition

Extra drukte bij pakket bezorgers door Instaswap?

Vorige week was het weer druk voor de pakketbezorgers in Nederland. De vrolijkste instaswap pakketjes werden weer verstuurd. Ook ik deed dit jaar weer mee, iets wat achteraf toch wat lastiger bleek. Doordat ik zoveel ziek was vorige maand merkte ik dat het me dit keer wat moeilijker af ging. Toch heb ik ook dit jaar mijn best weer gedaan om er iets leuks van te maken. en ik heb zelf ook een super leuk pakket ontvangen, kijken jullie mee?

Herfst verwen pakketje maken

Als eerste het pakketje dat ik heb verstuurd. Een van mijn voornemens was om er meerdere leuke zelfgemaakte cadeautjes in te doen. Zo heb ik de houten sleutelhanger en de wasknijpers zelf gemaakt. (Komen nog video’s van aan) Daarnaast heb ik verschillende cadeautjes toegevoegd die in de herfst volgens mij goed van pas komen, zoals mooie kaarsen en een lekker maskertje. Naast de cadeautje op de foto heb ik ook enkele cadeautjes toegevoegd die niet op de foto staan.  

Vrolijke cadeautjes

Dan de cadeautjes die ik heb gekregen. Sommigen van jullie hebben ze misschien al wel gezien. Op instagram deelde ik namelijk hoe ik de cadeautjes uit pakten. En wat voelde ik mij verwend. In het pakket zaten namelijk super leuke cadeautjes. En wat ik ook heel leuk vond was dat er eigen gemaakte cadeautjes bij zaten. Zoals bijvoorbeeld een hele mooie herfst hanger en leuke sterren.

Volgende keer iets grotere doos gebruiken?

Ja ik vond ook deze instaswap weer een succes. Al heb ik me wel voorgenomen om voor een eventuele volgende editie toch over te gaan op een groter pakket. Ik merk namelijk toch dat veel van de cadeautjes net te groot zijn om te versturen via een brievenbus pakketje. Maar dat is iets om mee te nemen naar een volgende swap. Aan welke swap heb/wil jij graag nog een keertje meedoen. Ik zelf ben nu druk bezig met de veelgoedadvent swap die midden deze maand verzonden moet worden.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account