Blog

Mijn gekregen instaswap pakketje

Instaswap2016 2.3Bijna de postbode misgelopen

Daar zat ik dan vorige week wachtend op mijn instaswap pakketje. Niet wetend wanneer het zou komen en of hij wel op tijd verstuurd was. De hele ochtend was ik in de woonkamer kijkend naar de verschillende postbodes die langskwamen. Maar na hem bijna te zijn misgelopen doordat ik eventjes boven aan het werk ging, heb ik mijn pakketje toch ontvangen. Hij is zo leuk dat ik niet anders kon dan hem ook hier te delen.

Instaswap2016 2.2

Wat een vrolijkheid!!

Het pakketje zat in deze leuke schoenendoos, die overigens nog leuk was ingepakt ook. Toen ik de doos openmaakte was dit het eerste wat ik zag. Een mooie enveloppe en prachtige pakjes.

Instaswap2016 2.3

Cadeautjes,cadeautjes en nog eens cadeautjes

Toen ik de pakjes uit de doos haalde kon je pas echt zien hoe leuk de cadeautjes bij elkaar waren ingepakt. Erg leuk hoe het bij elkaar uitgezocht is. Ook viel meteen op hoe veel het was. Wat veel cadeautjes!!

Instaswap2016 2.4

Zo veel leuks

Bij het uitpakken haalde ik het ene naar het andere leuke cadeautje uit de verpakking. Er bijzonder was dat veel van de producten tot mijn favorieten horen maar dat ik geen enkele van deze producten zelf al had. Zo zaten er meerder washi tapejes in, patroon papier, een notie boekje en leuke diy spulletjes.

Bedankt

Bij deze wil ik Amarins nog een keertje bedanken. Wat een prachtig pakketje heb jij ervan gemaakt. Je hebt me zeker heel erg blij met het pakketje gemaakt en ik zal zeker leuke dingen gaan maken met deze spulletjes!!

Ook wil ik Lynda (en haar team) bedanken voor het organiseren. Super dat jullie dit elk jaar weer voor elkaar weten te krijgen en daarbij ook nog zoveel organiseren voor het goede doel. Voor iedereen neem zeker een kijkje op de site van de instaswap om te zien wat Lynda allemaal doet!!!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account