Blog

Mijn pakketje voor de #instaswap2016springedition

Instaswap2016 1.1#instaswap2016springedition

Ik vertelde al eerder over de instaswap. Een initiatief waarbij je een pakketje maakt voor een ander en zelf van een vreemde een pakketje terugkrijgt. Dit allemaal vorm gegeven aan de hand van iemands Instagram account. Vandaag deel ik met jullie het pakketje die ik heb samengesteld voor mijn swapmaatje.

Instaswap2016 1.3

Cadeautjes kopen

Een van de dingen die ik af kon lezen van mijn swapmaatje haar instagram was dat ze druk bezig was met haar moestuin. En ook las ik dat ze een kleuterjuf was. Toen ik het kweek setje lag liggen om zelf je eigen thee te kweken leek mij dit perfect om cadeau te doen. Daarnaast kocht ik wasknijpertje met houten bordjes die ze perfect zou kunnen gebruiken voor in de moestuin. Hierop kan ze namelijk met krijt schrijven. Verder maakte en kocht ik kleine cadeautjes die mij wel leuk leken en vulde ik hiermee de doos.

Instaswap2016 1.1

Inpak feestje

Daarna was het tijd om alles in te pakken. Eerst had ik deze kaart uitgekozen, uiteindelijk heb ik deze echter vervangen met een van mijn eigen kaartjes. Verder koos ik vooral voor kleur en vrolijkheid omdat ik dit wel vond passen bij mijn swapmaatje.

Heb jij al eens meegedaan met een swap? Zo ja welke en wat vond je ervan?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account