Blog

Mijn verjaardag cadeautjes

Verjaardag cadeautjes 1.1Cadeautjes

Vorige week vrijdag vierde ik mijn 23ste verjaardag voor mijn familie. Vandaag leek het me wel leuk om jullie te laten zien wat ik heb gekregen aan cadeautjes. Verjaardag cadeautjes

Verfspulletjes

Als eerste kreeg ik van mijn ouders verf spulletjes. Zo kreeg ik verf, kwasten, een ezel en enkele schildersdoeken. Verder kreeg ik van familie vooral geld en natuurlijk leuke kaartjes. Ook kreeg ik enkele leuke cadeautjes erbij. Zoals de nagellak, de douchegel etc. Verjaardag cadeautjes 1.1

Stickers

Van mijn broertje en zijn vriendin kreeg ik naast een Hema cadeaubon ook nog een heleboel leuke stickervellen. Ja je zou misschien niet zeggen dat ik 23 was geworden, maar ik vond het echt super leuk:).

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account