Blog

Mr. Pizza en verdrietig ijsje

Kaartje 1.4Twee nieuwe kaartjes

Vandaag weer twee nieuwe kaartjes.Net zo als de vorige keren zijn ook deze kaartjes weer door mijzelf getekend en ingescand. Hierna zijn ze uitgeprint op fotopapier.

Kaartje 1.3

MR. Pizza

Het eerste kaartjes is deze pizza meneer. Een vrolijk kaartje voor iedereen die van pizza houdt (wie houdt daar nou niet van?). Zelf ben ik gek op pizza en ook dit kaartje vind ik erg schattig geworden.

Kaartje 1.4

Verdrietig ijsje

Dan een kaartje met een ijsje. Ik tekende hier eerst het ijsje met een hapje eruit. Hierna voegde ik het verdrietige gezichtje er aan toe. Een zielig ijsje die er toch ook wel erg schattig uit ziet.

Wil jij een van deze kaartjes kopen (€2,50 Inc envelop en verzending NL) stuur dan een mailtje naar acrealife@outlook.com

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account