Blog

My week in pictures

Project creatief 2.1Verhuizen, rotzooi en creatief bezig

Vandaag laat ik enkele foto’s zien van mijn week. Helaas zijn het er deze week niet zo veel, maar kijk mee naar mijn week in foto’s.

my life in pictures Feb1.3Verhuizen

Deze week staat op dit moment in het teken van verhuizen. Doordat we een heel stuk kleiner gaan wonen moet er veel uitgezocht en weggegooid worden. Aankomende week moet het huis namelijk leeg zijn en dat is nog best een klus met 3 volle zolders aan spulletjes die je moet verplaatsen. Gelukkig schiet het nu mooi op. Op de foto zie je enkele van de boeken die nog op zolder stonden.

my life in pictures Feb1.1Washi tape

Mijn washi tape is verdeeld in twee gedeeltes. eens in de zoveel tijd verander ik de washi tape die ik het meest gebruik. Dit keer verruilde in de kerst washi tape voor deze meer valentijn tapejes.

my life in pictures Feb1.2 Tekenen

Deze week was ik vooral veel te vinden in mijn nieuwe werk/hobby kamer. Hier maakte ik onder andere een tekening.  Maar hierover zal ik aankomende donderdag meer vertellen.

my life in pictures Feb1.4Kaartjes maken

Wat ik ook veel heb gedaan is het maken van kaarten en het spelen met licht. Voor goede foto;s is het belangrijk om goed licht te hebben. Het vinden van een goed plekje hiervoor is nog een hele klus. Toch denk ik dat ik wel een paar goede plekjes gevonden heb om redelijk goed foto’s te kunnen maken.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account