Blog

Mysteryswap mijn ontvangen pakketje

mysteryswap-1-2swappen, een echt feestje

Dat ik fan ben van de instaswap is je vast niet ontgaan, mischien heb je zelf hier ook wel eens aan meegedaan. Maar wist je dat er nog veel meer leuke swap’s zijn te vinden? Zo ontving ik deze week mijn pakketje van de Mysteryswap. Benieuwd wat er in zit…mysteryswap-1-1

Mysteryswap

De #mysteryswap is een swap georganiseerd door @biebs_leventje. Een Instagram account die vaker swaps organiseert. Dit keer was het een beetje mysterieus wat de swap precies inhield en dat vond ik juist wel weer erg leuk. mysteryswap-1-2

Een klein feestje via de mail

Voor de swap kreeg je 4 elementen die je moest gebruiken in de swap. Ook is het altijd de bedoeling dat je de swap een beetje afstemt op je swap maatje. Verder is het inpakken ook wel een extra dingetje die het swappen zo leuk maakt. Ook bij mijn pakketje zijn de cadeautjes prachtig ingepakt. een echt feestje om te mogen ontvangen!mysteryswap-1-3

Vrolijke cadeautjes

En wanneer je dan toch de prachtige verpakking eraf haalt zijn dit de cadeautjes die je over houd. Super leuk, zeker als je dingen terug ziet die je zelf ook al bijna had willen kopen. Zo had ik het net met een vriendin gehad over de chocolade reep van magnum en vond ik de punaises ook al erg leuk. (Nu alleen nog even een prikbord halen)

 

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account