Blog

New room, inspiratie opdoen

Nieuwe map

Nieuwe kamer

Zoals jullie misschien wel weten gaan we binnenkort verhuizen naar het nieuwe huis. In dit huis krijg ik naast een slaapkamer ook een werk/hobby kamer. Nu ziet de kamer er niet helemaal zo uit als ik zou willen en het leek mij leuk om jullie mee te nemen in deze make-over met een nieuwe serie. Meerdere artikelen om jullie mee te nemen in de verschillende stappen die ik doorloop naar de nieuwe kamer. Als eerste deel ik mijn inspiratie voor de nieuwe kamer, kijken jullie mee?

Naamloos

Overzicht creëren

Naast het maken van een moodboard heb ik ook een lijstje gemaakt met woorden die ik graag in de kamer zou willen zien. Ik hou van lichte ruimtes en een Scandinavische woonstijl spreekt mij altijd heel erg aan. Het liefste wil ik een combinatie met veel wit, hout, natuur en pastel tinten. Verder wil ik de kamer graag aankleden met zelfgemaakte en papieren spulletjes. Je kan hierbij denken aan kaartjes, posters en bijvoorbeeld slingers. Ook wil ik graag enkele planten in de kamer terug laten komen.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account