Blog

Nieuw blogschema

nieuw-blogschema

Een (blog)rommeltje

Ik merkte de laatste tijd dat het bloggen mij wat lastiger af ging. In het begin van een nieuwe week ging het allemaal prima. Maar als er in het verloop van de week iets tussen kwam heb ik er meteen een puinhoopje van. Daarom wil ik iets nieuws gaan proberen. Ik wil namelijk in plaats van elke doordeweekse dag, om de dag gaan bloggen. Zo heb ik zelf meer overzicht doordat er dan niet ineens 5 blog artikelen achter elkaar zie staan.

Opnieuw organiseren en plannen

Dit laatste zorgde er bij mij heel erg vaak voor dat ik niet goed meer wist waar ik moest beginnen. Want in mijn hoofd moest ik nog zoveel verschillende dingen doen. Door er een dag tussen te laten zitten hoop ik dat ik iets meer ruimte voor mezelf weet te creëren. Vanaf Maart zul je dus elke even dagen van de maand een artikel zien verschijnen op Acrealife. Deze maand zal ik kijken hoe dit mij bevalt en of ik dit langer door zal zetten. Het betekend trouwens niet dat er op de oneven dagen nooit iets online zal komen. Het kan best zijn dat ik bijvoorbeeld eens een extra artikel online zet.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account