Blog

Nieuwe agenda en plan with me

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-3

Nieuwe agenda kiezen

Bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe agenda. Zelf ben ik best wel lastig als het om een agenda gaat. Ik wil een simple agenda die genoeg ruimte heeft voor het versieren. Maar ook een agenda waar ik genoeg ruimte heb om in te schrijven. toch wil ik ook liever niet dat hij te groot is. En de agenda moet er natuurlijk ook nog een beetje leuk uitzien… plan-with-me-agenda-2017-week-03

Hema agenda

Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze agenda van de Hema. Het is een iets grotere agenda dan je standaard school agenda maar niet te groot. verder is hij lekker simpel met een gouden accent. Iets wat ik zelf heel erg mooi vind. Ook de kraft kleur is voor mij ideaal. Ik heb namelijk heel lang getwijfeld bij enkele hele mooie witte agenda’s. Echter wanneer je net zoals mij zoveel creatief bezig bent is wit niet zo handig. Een klein beetje inkt op je bureau en weg is het witte.

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-1

Rust in de pagina

Dan het versieren van de agenda. Dit keer koos ik voor mijn favoriete kleur mint groen gecombineerd met goud, beetje geïnspireerd op de plan video van elisedingen. Zelf vind ik het geheel heel erg leuk geworden.  Door het kleurgebruik is de pagina ook nog heel erg rustig gebleven. Iets wat ik wel fijn vind, dit zorgt bij mij altijd ook wel voor een rustig en opgeruimd hoofd.

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-2Vaste plakken voor afspraken

Ik probeer ook altijd vaste plekken te hebben voor terugkerende afspraken. Zo zet ik altijd mijn blog artikelen onder in het vakje en afspreken boven in. dit zorgt ervoor dat ik in 1 oogopslag kan zien of ik nog afspraken heb staan. Hoe plannen jullie eigenlijk? Versier jij ook je agenda? en heb jij vaste indeling voor je agenda?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account